måndag 7 mars 2011

Välkommen Tuff!


Det här är Tuff - Ålyans Chocolate Candy Girl!

Tuff är en 9 veckor gammal newfoundlandstik som kom till oss i lördags. Vid gott mod tog hon sig genast an uppgiften att uforska sitt nya hem och bekanta sig med husets hundar. Juni, som hittills har varit minstingen i huset syntes väldigt förundrad över denna lilla varelse. På nätterna har Tuff lagt sig bredvid Juni som först rest sig upp och verkat mycket frågande över hur hon ska hantera sin nya roll som "storasyster" men sen har hon lagt sig ner och de två minstingarna har sovit gott intill varandra. Baloo, som var med i bilen när vi hämtade Tuff, ignorerade henne hela resan hem och tycker mest att hon är obehaglig. Han mullrar och springer undan om hon kommer för nära men det tycker Tuff är jättekul och fortsätter gärna att följa efter honom. Sunna är nyfiken men ligger lågt och är mest neutral. Baby och Nelly var mycket intresserade och nosade igenom den nya valpen grundligt. Nelly, som ju förhoppningsvis är i ett "välsignat tillstånd" är lite retlig och säger ifrån när Tuff stör henne då hon vilar medan Baby är nyfiken och gärna vill leka.

Jag vill sända ett varmt tack och en stor kram till Angela på Ålyans kennel för att hon tror på mig och lät mig köpa denna efterlängtade valp. Jag ser fram emot ett gott samarbete i framtiden. Nu väntar en underbar tid med denna ljuvliga lilla tjej. Hon är en underbart trygg och framåt valp, både gosig och busig. Det ska bli så roligt att följa lilla Tuffs utveckling till en stor, vuxen tik och försöka ge henne ett riktigt gott liv. Hon är så välkommen!

3 kommentarer:

  1. Åh vilken sötnos! En sån fanns högst upp på min önskelista när jag var barn. På utställningarna imponerar de verkligen med all sin päls!
    Ingrid

    SvaraRadera
  2. MEN ÅÅ VILKEN SÖTNOS, ALL LYCKA MED HENNE =)

    SvaraRadera
  3. Vilken sötnos!!!Hittade hit genom Åsa på Lots Of Fun, vi har nämligen äran att bo med en Amadeus son...En snart 2-årig busig brunbjörn :).

    Välkommen att besöka vår blogg om du vill.

    Hälsningar
    Kerstin

    SvaraRadera