tisdag 5 april 2011

Tufflan 3 månader idag!

Idag fyller Tufflan 3 månader! Vilka dubbla känslor det är att både vilja att hon ska fortsätta vara såhär liten, när man bara kan "skopa upp" henne i famnen och gosa med hennes varma lilla valpmage, samtidigt som man längtar efter att få se hur hon blir som vuxen tik. Tufflan har anpassat sig fort till vår brokiga flock. Hon gillar att busa med Baby och att retas lite med Baloo, men bara lite för han mullrar så väldigt när han är grinig. Hon har kommit på att Juni är en utmärkt tuggleksak, hon hänger och sliter och drar i stackars Juni som protesterar med sitt "chowiga" snark men uthärdar och på nätterna sover de båda ofta intill varann. Sunna är också mysig att sova bredvid, hos henne kan man krypa ihop och värma sig lite när man är ute. Nelly har varit ganska grinig på nykomlingen men häromdagen såg jag hur hon men en leksak i munnen bjöd in Tufflan till lek så det går framåt även där.
För mig är hon bara helt ljuvlig hur mycket hon än kissar inne, väcker mig i "svinottan", flisar vedträn till sågspån och sprider runt i hela huset, sliter och drar i allt hon kan hitta på osv, osv...! Hon är rätt och slätt precis som en valp ska vara - helt underbar!
På upptäcksfärd i hundhagen!


När Johan och jag höjer staketet sitter Tufflan och Juni på brunnen och gör oss sällskap - inte alls ivägen!
 
                                                                                                                         
Det är så mysigt att ha någon att kura ihop sig intill!

2 kommentarer:

  1. Vad hon växer lilltösen?! Vad de är fina ihop alla dina hundar, tror dessutom att jag aldrig sett en mörk chow-chow :).

    Ha det bra!
    Kerstin & Nemo

    SvaraRadera
  2. Hej Kerstin!
    Chowen Juni är en blå korthår, ganska ovanlig. Om Du vill kan Du se alla färgerna på http://www.chowchowringen.com/ - gå in på Bildarkiv.
    Ha det så bra!
    Carina

    SvaraRadera